Plants vs Zombies Garden Warfare 2 (inclusief pre-order DLC)

Platform: PC GamingType: GamesGenre: ShooterLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: Electronic ArtsThema: Plants vs. Zombies

Plants vs Zombies Garden Warfare 2 (inclusief pre-order DLC)

Platform: PC Gaming
Nieuw
€ 19,99
Nog slechts 2 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PC GamingType: GamesGenre: ShooterLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: Electronic ArtsThema: Plants vs. Zombies

Omschrijving

Pre-order nu en ontvang de Grass Effect Imp & Z7-Mech-variant. De Grass Effect Z7-Mech is gebouwd om de mooiste plantenverdelger ooit te zijn.

Hij bevat een B.P.P.-geweer en Zomni-tool, vergrendeld keramisch plaatpantser met kinetische voering, en is ontwikkeld om technische, biotische en wapenschade te vergroten. Daarnaast ontvang je 14 Emoji personage-aanpassingen.


In de third person shooter Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 wordt het conflict in Suburbia steeds groter en groter de naam is inmiddels omgedoopt tot Zomburbia. De zombies hebben de wijk overgenomen en voor het eerst zijn de rollen omgedraaid en moeten de planten in de aanval!

Breng nog meer strategie en diepte binnen het botanische strijdveld met in totaal 14 verschillende klassen en meer dan 100 speelbare planten en zombies!

Speel solo of met een vriend ook in lokale multiplayer:

De game is solo te spelen, je neemt het dan op tegen computergestuurde vijanden maar de lol van het spel wordt pas echt groot als je samenspeelt. Speel in local split-screen alle diverse modi zonder dat hier een aanvullende abonnementsdienst voor verplicht is.

Of ga online met tot wel 24 spelers in de online multiplayer, deze modus kun je met maximaal vier vrienden coöperatief of in je eentje onveilig maken.

Character transfer:

Bij de lancering van deze game zal het mogelijk zijn om je oude personages uit de vorige game over te zetten naar Garden Warfare. (Let op niet alle personages kun je transferen)
Toon meer Toon minder