PDP Wired Controller - Arctic White

PDP Wired Controller - Arctic White

Nieuw
  44,99 
38,-
Nog slechts 2 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!

Omschrijving

Verbeter je gaming met de PDP Gaming Wired Controller voor Xbox. Pas de audio snel aan met bedieningselementen direct op de D-pad. Download de gratis PDP Control Hub-app voor de controller om nog meer instellingen te wijzigen en op jouw manier te spelen. Activeer de stealth-modus met de gestroomlijnde en aanpasbare PDP Gaming Wired Controller. Sluit deze officieel gelicentieerde controller aan op je Xbox Series X | S, Xbox One of Windows 10 PC en verbeter je game. Gebruik het met de gratis PDP Control Hub-app om je gameplay aan te passen en te verbeteren. Pas dode zones aan, wijs knoppen opnieuw toe, configureer triggers opnieuw, voer diagnoses uit en meer in één geweldige app.

Met audiobediening direct op de D-pad, hoef je je game nooit te onderbreken om het volume of de game / chat-balans te wijzigen. Met de ingebouwde audio-aansluiting van 3,5 mm kun je jouw favoriete headset aansluiten en communiceren met je team. Wil je zwijgen? Dubbeltik gewoon op onze gepatenteerde Functie -knop om jezelf te dempen. De meegeleverde afneembare kabel van 2,4 meter geeft je voldoende ruimte om je op je gemak te voelen terwijl je de vijand neerhaalt. Sta altijd klaar om je beste in-game-momenten te delen met de speciale deelknop rechtstreeks op de controller. Met een gestroomlijnd ontwerp zullen je vijanden je nooit zien aankomen.

Kenmerken:

- Aanpasbare controller: Compatibel met de gratis PDP Control Hub-app om knoppen opnieuw toe te wijzen, triggers opnieuw te configureren, dode zones aan te passen, diagnoses uit te voeren en meer, zodat je op jouw manier kunt spelen.
- Speciale Share -knop: Deel al je beste gamemomenten in een handomdraai, rechtstreeks vanaf je controller.
- Pas de audio aan met de controller: Wijzig de instellingen voor volume en game / chat-balans met de D-pad en onze gepatenteerde Function -knop.
- 3,5 mm ingebouwde audio-aansluiting: Communiceer met jouw team of dubbeltik op de knop Functie om jezelf te dempen.
- Afneembare kabel van 2,4 meter: Beweeg gemakkelijk, of leun achterover op jouw bank met voldoende ruimte om te spelen.
- Officieel gelicentieerd door Xbox: Strenge kwaliteitstests doorstaan om te voldoen aan de normen van de eerste partij.

Inhoud doos:

- Bedrade controller voor gamen met PDP.
- 2,4 meter lange micro-USB-naar-USB-kabel.
- Snelstartgids.
Toon meer Toon minder