The Angry Video Game Nerd I & II Deluxe

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

The Angry Video Game Nerd I & II Deluxe

Platform: Nintendo Switch
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

HIJ WIL JE TERUG NAAR HET VERLEDEN... OPNIEUW!
De Angry Video Game Nerd is Game Land ingezogen! Het is aan jou om hem door drie verschrikkelijke en verraderlijke retro-gamewerelden te leiden! Angry Video Game Nerd Adventures en Angry Video Game Nerd II: Assimilatie komen samen voor de ultieme Nerd-ervaring! Dit is de definitieve manier om de serie te spelen... en meer!

Deze luxe collectie brengt je elke fase van beide beroemde, stoere platformgames, opnieuw gemixt en opnieuw gebalanceerd, plus een geheel nieuw, nooit eerder vertoond laatste hoofdstuk om de ervaring samen te brengen voor de ultieme ervaring in nerd-rage.

MET... VERBETERDE VISUALS!
Ervaar de 8-bit lelijkheid op een geheel nieuwe manier met de bijgewerkte Game Engine! En met bijgewerkt bedoelen we "De eerste game vanaf de grond opnieuw opgebouwd in de superieure engine van de tweede game." Geloof ons, het voelt beter.

VERBETERD ONTWERP EN MOEILIJKHEIDSOPTIES!
Beide spellen zijn berucht keihard, maar Normal en Easy moeilijkheden hebben oneindig veel levens, dus doe zoveel pogingen als je nodig hebt om de uitdaging aan te gaan. Level-ontwerpen zijn verbeterd om echt de balans tussen stoer en eerlijk te vinden. Of misschien hield je van de beperkte levens en het belachelijke overmatige gebruik van instant-death-blocks in de originele release? We hebben je gedekt. Selecteer gewoon "Old School" of hoger in het moeilijkheidsmenu en je zult binnen de kortste keren de naam van de ontwikkelaar vervloeken.

VERBETERINGEN VAN DE LEVENSKWALITEIT!
Sneller respawnen (wanneer je sterft, wat vaak zal zijn, spring je gewoon weer uit de broodrooster en ga je verder met je dag, net zoals de natuur het bedoeld heeft!), meerdere save-slots, toegankelijkheidsopties en meer betekenen dat iedereen kan nemen op de uitdaging.

VERRASSINGEN!
Misschien heb je nog nooit een van deze games gespeeld, misschien ben je nieuw in het vervolg, of misschien heb je jaren besteed aan het behalen van het wereldrecord speedrun voor beide, maar wat je ervaring met de serie ook is, er zijn genoeg verrassingen in petto voor jij!

NIEUW HOOFDSTUK, HET VERHAAL VOLTOOIEN!
"Wacht, de game had een verhaal" Vraag je? Waarop we zeggen: ... nogal! Maar er is nu meer! Versla beide games om de epische finale te ontgrendelen!
Toon meer Toon minder