Taito Milestones

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Arcade ClassicsLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: ININ Games

Taito Milestones

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
  39,99 
28,-
Aanbieding!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 9 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 35,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Arcade ClassicsLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: ININ Games

Omschrijving

De nalatenschap van Taito's speelhal begon in de vroege jaren '70 van de vorige eeuw, maar werd populair in de jaren '80. Nu heb je de kans deze belangrijke klassiekers te spelen die de weg hebben vrijgemaakt voor tientallen jaren dominantie van Taito in de speelhallen. Tien spellen, elk ervan staat voor een specifieke doorbraak in de ontwikkeling van de spelgeschiedenis, dekken een variëteit aan genres. Platform, sport, schietspellen, puzzel en meer. En nu zullen deze 10 klassiekers voor het eerst als collectie voor moderne consoles ter beschikking staan! Neem een duik in de spelgeschiedenis en breng de klassiekers die bij de vormgeving hebben geholpen weer tot leven.

- 10 baanbrekende klassiekers van Taito's speelhal-kluis
- Een variëteit aan genres en speelstijlen
- De oorsprong van pixelbeelden en kunst, met een tijdloze look

Inbegrepen spellen:

- QIX, 1981, puzzel. Maak lijnen als 'stift' en bemachtig gebieden door ze te omringen! Pas op voor vijanden terwijl je je beweegt!
- SPACE SEEKER, 1981, schietspel. Controleer de kaart op het scherm op gestaag naderende vijanden, onderschep de luchtmacht op strategische wijze en raak het mobiele fort!
- ALPINE SKI, 1982, sport. Duik in de wereld van de sneeuw en neem deel aan drie wedstrijden: alpine skiën, slalom en schansspringen!
- FRONT LINE, 1982, ren- en schietspel. Breek door tot het kamp van de vijand als voetsoldaat! Je kunt ook tanks en gepantserde voertuigen rijden!
- WILD WESTERN, 1982, schietspel. Versla de bendes die van alle richtingen aanvallen met je betrouwbaar geweer! Jij bent de wet!
- Cack'n Pop, 1983, platform. Hou vol, Chack'n! Haal de harten terug van de stelende monsters!
- ELEVATOR ACTION, 1983, actie. Infiltreer als spion op een solo-missie in een gebouw en haal alle geheime documenten om daarna te ontsnappen!
The FairyLand Story, 1985, platform. Versla als heks Ptolemy de monsters binnenin het kasteel!
- HALLEY'S COMET, 1986, schietspel. De komeet van Halley is op weg naar de planeten in ons zonnestelsel! Vernietig de computer in zijn centrum!
- DE NINJAWARRIORS, 1987, actie. Dring binnen in het territorium van de vijand als android-ninja om de ambities van de slechterik Banglar te vernietigen!
Toon meer Toon minder