Kemco RPG Selection Vol. 4

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: KemcoRegio: Azië
Dit is een import game

Kemco RPG Selection Vol. 4

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
49,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 9 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 35,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Game CompilatiesLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: KemcoRegio: Azië
Dit is een import game

Omschrijving

Er is een geweldig selectiepakket geïntroduceerd waarmee vier soorten RPG tegelijk kunnen worden genoten.

Chronus Arc
Op weg naar de Chronus-schrijn om de Chronus-fragmenten te halen, worden Loka en zijn leraar Teth omringd door een mysterieuze man genaamd Geppel en zijn bende. Ze eisen de fragmenten. Terwijl Teth tijd speelt, rent Loka in zijn eentje de grot uit om versterking te halen. Hij is succesvol, maar Teth en Geppel zijn nergens te bekennen.
Om informatie te verzamelen over zijn vermiste leraar, Teth, besluit Loka om samen met zijn vriend Sarna op reis te gaan.

Bonds of the Skies
Tijden veranderen en het bestaan ​​van de Grimoa's is in het dagelijks leven minder relevant geworden. De jonge Eil is bezig met zijn Coming-of-Age-ceremonie wanneer zijn stad plotseling wordt aangevallen door een demon en in vlammen opgaat. Te midden van deze verwarring sluit Eil een pact met de Air Grimoa, Nogard, om iedereen te redden.
Eil en Nogard gaan op zoek naar de demon die de stad in een zee van vlammen heeft geworpen, en naar andere Grimoa's om het geweld een halt toe te roepen!

Legend of the Tetrarchs
Het heilige zwaard dat een onheilspellende kracht verzegelde, is uitgetrokken en duisternis begint over het land te stromen en mensen in monsters te veranderen. De vier Tetrarch-helden uit de oudheid zullen een nieuwe groep dappere krijgers ontmoeten om met het licht van moed door de duisternis te hakken! Wat zullen ze vinden buiten de chaos?

Monochrome Order
De wereld moet voor altijd keuzes maken. De missie van de Arbiters is om de oude magie die bekend staat als "Judgement" te gebruiken om hun eigen gerechtigheid te volgen en de wereld naar een betere plek te leiden. Een nieuw aangestelde arbiter wordt toegewezen aan een desolaat land waar hij verschillende beslissingen zal moeten nemen. Niet iedereen zal het echter eens zijn met zijn idee van rechtvaardigheid.
Wanneer hij wordt geconfronteerd met twee extreme keuzes, welke zal hij dan kiezen?
Toon meer Toon minder