Kemco RPG Omnibus

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: KemcoRegio: USA
Dit is een import game

Kemco RPG Omnibus

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
54,99
Nog slechts 3 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: KemcoRegio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

Revenant Dogma
Wat is het lot van hen die goddelijke macht hebben verworven? Ontdek het in een fantasy RPG met verbluffende 3D-gevechten! Caine gaat een ruïnesite binnen op zoek naar een relikwie dat door de goden werd achtergelaten en ontmoet een mysterieus meisje met een masker. Deze vreemde ontmoeting wordt de katalysator van een grootse gebeurtenissen die de werelden van mensen en therians zal veranderen. Zal deze nieuw gevonden macht leiden tot welvaart of vernietiging?

Illusion of L'Phalcia
Ervaar epische 3D-gevechten en personaliseer personages met Runes & Gems in een fantasy RPG met een avontuur in afwachting op zoek naar het legendarische Sword of Amal! Het zwaard van Amal, een legendarische schat die elke wens zou vervullen. Ryser reist de wereld rond op zoek samen met zijn buddy, Cougar, van de Leopard-clan, naar het artefact van de legende. Hun reis zal hen leiden in noodlottige ontmoetingen met zowel bondgenoten als rivalen om alleen een mysterieuze waarheid te vinden die wacht op het einde van hun avontuur.

Chronus Arc
Waag je door puzzelrijke kerkers om het verleden terug te brengen naar het heden! Op weg naar het Chronus-heiligdom om de Chronus-fragmenten te krijgen, worden Loka en zijn leraar Teth omringd door een mysterieuze man genaamd Geppel en zijn bende. Ze eisen de fragmenten. Terwijl Teth tijd rekt, rent Loka alleen de grot uit om versterkingen te halen. Hij is succesvol, maar Teth en Geppel zijn nergens te vinden.

Legend of the Tetrarchs
Gebruik het licht van moed om door de duisternis te snijden! Een fantasy RPG met turn-based gevechten en kerkers in prachtige pixelart! Het heilige zwaard dat een onheilspellende kracht heeft verzegeld, is eruit getrokken en de duisternis begint zich over het land te verspreiden en mensen in monsters te veranderen. De vier Tetrarch-helden uit de oudheid zullen een nieuwe groep dappere krijgers ontmoeten die door het duister snijden met het licht van moed! Wat zullen ze vinden in de chaos?
Toon meer Toon minder