Hidden Objects Collection Volume 3

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Puzzel en BehendigheidLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Funbox

Hidden Objects Collection Volume 3

Platform: Nintendo Switch
Pre-Order
34,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release: 31-12-2022
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Puzzel en BehendigheidLeeftijd: 16 Jaar en ouderUitgever: Funbox

Omschrijving

De 6 VOLLEDIGE spellen zijn inbegrepen op de 1 spelcassette.

Brightstone Mysteries: Paranormaal Hotel
Ontmoet de oude Egyptische cultus op zoek naar almachtige artefacten, Marcus Antonius, King Arthur en vele anderen die probeerden dit Omni-krachtige object verborgen te houden voor degenen die zijn verschrikkelijke krachten wilden gebruiken om de wereld te veroveren en het kwaad te stoppen opstaan ​​uit zijn graf!

Ghost: Elisa Cameron
Je wordt wakker in een koude, desolate badkamer zonder enige herinnering aan je verblijfplaats, terwijl een bewakingscamera je elke beweging volgt. Kun jij het mysterie oplossen en je weg naar veiligheid vinden? Als Elisa Cameron moet je werken om je zus, je toekomst en mogelijk de wereld te redden. Uit de bestverkochte graphic novel Dark Horse, "Ghost", komt een verhaal van bovennatuurlijke proporties in de vorm van een puzzelavontuur met verborgen voorwerpen.

Red Crow Mysteries: Legion
Je buitengewone geschenk is ook je grootste vloek. Het is een last die je moet dragen. Het vermogen om dingen te zien die anderen niet kunnen zien, is een ongelooflijke uitdaging en verantwoordelijkheid. En het kwaad slaapt nooit. Het kwaad is nooit ver weg. Hij die vele namen heeft, is weer ontwaakt - hongerig naar overwinning en macht. Kun jij de test doorstaan ​​en bewijzen dat jij degene bent die de mensheid zal verdedigen wanneer de dag des oordeels komt?

Tales from the Dragon Mountain 2: The Lair
Het is jaren geleden dat de dappere Mina Lockheart Lord Strix versloeg. Maar er komen weer donkere schaduwen op! Geesten zijn rusteloos! Want hij is ontwaakt! Evil Lord Strix fokt een nieuw leger om alle wezens uit de Dragon Mountains tot slaaf te maken! Het is opnieuw aan Mina en haar beste vriend, geest Malik, om naar verre delen van de wereld te reizen en aanwijzingen te vinden over hoe ze de doorgang naar een verborgen woestenij kunnen openen - het hol van Lord Strix. Ontmoet verschillende personages tijdens je reis, help ze en laat ze jou helpen. Zoek en ontdek nieuwe plekken, maar schiet op! Lord Strix wordt met de minuut sterker!

Tales from the Dragon Mountain: The Strix
De dromen van Mina Lockheart werden ondraaglijke nachtmerries. Ze droomde dat haar grootmoeder Kate en hun oude familiehuis door vlammen werden opgegeten. Op een dag besloot Mina terug te reizen naar hun familielandgoed om vrede te sluiten met haar eigen herinneringen en gevoelens van verlies en eenzaamheid. Maar nadat ze was aangekomen, kon ze zich zelfs in haar wildste dromen niet voorstellen wat er zal gebeuren en waar de gebeurtenissen haar zullen brengen. Wat begon als een simpele zoektocht naar innerlijke rust, bleek het grootste, onvoorstelbare avontuur van haar leven!

The Seven Chambers
De kosmos veranderde elke dag het lot van de aardbewoners. Elasaid geloofde niet in astrologie, maar de kracht van de planeten en sterrenbeelden kwam in haar leven en vele vorige levens, ongeacht wat ze dacht. Na te zijn geraakt door een explosie tijdens de rellen in Londen raakt ze in coma. In het onderbewustzijn van de coma beleeft ze een vorig leven als Highland Warrior waar, na het lezen van een passage uit oude tekst uit een magisch boek, een onderwereldportaal opent. Angstaanjagende klauwbeesten, de Flying Furies, grijpen Elasaid vast en gooien haar door dit eerste portaal van The Seven Chambers.
Toon meer Toon minder