Harvestella

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Square Enix

Harvestella

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
  33,- 
28,-
Prijsverlaging!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Square Enix

Omschrijving

In een levendige, kleurrijke wereld verzorg je gewassen, raak je bevriend met de bewoners, bied je bedreigingen het hoofd en ontdek je de oorsprong van de wereld en de waarheid achter de ramp die je te wachten staat.

Het verhaal begint wanneer je wakker wordt tijdens 'Quietus', een onheil dat elke seizoenswisseling plaatsvindt en al het leven bedreigt.

Quietus
Een dodelijke ramp die plaatsvindt tijdens de wisseling der seizoenen. Gewassen verdorren en het stof des doods weerhoudt de mensen ervan om zelfs maar naar buiten te gaan. Men zegt dat Quietus elk jaar langer duurt.

De wereld
Ga op onderzoek uit in de verschillende steden en kerkers van de wereld: 'Nemea Town' waar het hele jaar door kersenbloesems bloeien, 'Seaside Town Shatolla' met een levendige barscene, 'Lethe Village' met zijn prachtige kleuren van de vier jaargetijden en de met sneeuw bedekte 'Holy Capital Argene'. Om de 'Seaslight', de vier gigantische seizoenskristallen, te bereiken, moeten de spelers een prachtig maar woest pad bewandelen.

Het dagelijks leven
Verbouw groenten, graan en fruit dat je kunt verkopen of gebruiken om andere dingen van te maken. Ook kun je er recepten mee bereiden, die je HP herstellen en tijdelijk je stats verhogen, wat handig is als je op avontuur bent. Vergeet ook niet om je dieren te verzorgen, zoals de ronde vogel 'Cluffowl', de eerbiedwaardige geit 'Woolum' en het huisdier 'Totokaku', om leuke beloningen te verdienen.

Vrienden
Spelers komen nieuwe vrienden tegen zoals 'Shrika', een missionaris die op zoek is naar een nieuw geloof, 'Heine', een flirterige en knappe mecanicien, 'Asyl', een afstammeling van de Wind Readers, en Aria, een mysterieus meisje dat zegt dat ze uit de toekomst komt. Door ze te helpen met hun problemen leer je je bondgenoten beter kennen en krijg je meer inzicht in hun levenswijzen.

Gevechten
Schakel tijdens gevechten direct tussen een groot aantal verschillende rollen, zoals de 'Fighter' die snelle zwaardaanvallen gebruikt, de 'Shadow Walker' die dodelijke klappen uitdeelt met twee zwaarden, of de 'Mage' die gespecialiseerd is in magische aanvallen. Neem het op tegen sterke vijanden door je te richten op hun zwakke punten en ze vervolgens uit te schakelen met een krachtige Double Break-aanval.
Toon meer Toon minder