Going Under (Limited Run Games)

Platform: Nintendo Switch
Type: Games Genre: Actie Avontuur Leeftijd: 12 Jaar en ouder Uitgever: Limited Run Regio: USA
Dit is een import game

Nieuw
 € 59,99 
€ 44,-
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Limited Run
Regio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

Going Under is een satirische dungeoncrawler waarin je de vervloekte ruïnes van mislukte technologische start-ups verkent. Als onbetaalde stagiair in de dystopische stad Neo-Cascadia gebruik je kantoorafval als wapen terwijl je je een weg baant door de ongebruikelijke procedurele kerkers onder de kantoren van je bedrijf.

De toekomst is vreemd
Mislukte bedrijven houden niet langer op te bestaan: ze zinken onder de aarde en hun werknemers zijn gedoemd om voor eeuwig als monsters door de gangen te dwalen. Het is jouw plicht om deze monsters uit hun lijden te verlossen en hun bezittingen terug te nemen, zodat je baas zich een nieuwe auto of iets kan veroorloven.

Niet alle helden krijgen loonstrookjes
Strijd door de overblijfselen van mislukte start-ups geïnspireerd op zzp’ers, datingsites en cryptovaluta. Ontdek de ware motieven van je werkgever, een start-up in frisdranken genaamd Fizzle, en de moedermaatschappij: een fabrikant van abonnementsboxen met een leger van behulpzame verzendingsdrones. Word vrienden met je collega's! Huur een freelancekobold in! Date een slijmbal! Investeer in cryptovaluta! Steek een carpool in brand!

Vecht flexibel
In de kerkers van Going Under kan bijna alles als wapen worden gebruikt, van laptops tot bezems en lichaamskussens. Je kunt ook echte wapens vinden, maar zelfs die kunnen kapot gaan als je niet oppast. Voorzichtig spelen en het juiste wapen kiezen voor de situatie is een must als je je stage wilt overleven.

Vreselijke bazen
En je dacht dat jouw baas een monster was. Onderin de kerkers liggen de oprichters van de verdoemde start-ups op de loer, die rijk worden van investeringen terwijl hun werknemers onderling vechten. Versla ze en keer met hun betoverde relikwieën terug naar boven om het bedrijf waarvoor je werkt te versterken.

Laat je uitbetalen in ervaring
Op je verkenningstocht kom je krachtige vaardigheden tegen die de manier waarop je speelt veranderen. Leer ze in het café, dan verschijnen ze op toekomstige tochten. Als je een vaardigheid vaak genoeg gebruikt, wordt deze ‘onderschreven’ en is deze beschikbaar om je expedities mee te starten. Combineer meerdere vaardigheden voor waanzinnige wisselwerkingen, dan ruim je de boel in een mum van tijd op.

Een wereld aan personages
Voltooi taken voor je collega’s om invloed bij hen te krijgen en hun unieke bonussen te ontgrendelen. Kom meer te weten over Neo-Cascadia, de oorsprong van Fizzle en hoe het droneverzendingsimperium genaamd Cubicle de stad is gaan domineren. Kun jij voorkomen dat je bedrijf en jijzelf voorgoed ten onder gaan?
Toon meer Toon minder