Cupid Parasite Day One Edition Dual Pack

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Visual NovelLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Idea Factory

Cupid Parasite Day One Edition Dual Pack

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
119,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Visual NovelLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Idea Factory

Omschrijving

Welkom bij Cupido Corporation! –Gevestigd in de blitse en trendsettende metropool Los York, is Cupid Corporation een gedurfd huwelijksbureau dat bekend staat om zijn stijl en succespercentage.

Onze heldin, Lynette Mirror, is de beste bruidsadviseur van Cupid Corporation, wiens taak het is om trendy singles te raadplegen om hun wildste romantische dromen waar te maken! MAAR ze heeft één groot geheim achter de hand: ze is niemand minder dan Celestia's godin van de liefde, Cupido!

Lynette wordt naar het menselijk rijk gestuurd voor haar hemelse missie van 'matchmaking' en ontmoet haar grootste uitdaging tot nu toe: de beruchte Parasite 5. Om deze vijf hopeloze mannen te helpen de ware liefde te vinden, bedenken Lynette en haar team het perfecte matchmakingplan... REALITY-TV. Zal Lynette haar naam als topbruidsadviseur en Cupido waar kunnen maken, of worden haar dromen in duigen gevallen?

Cupido Parasiet – Zoete en pittige lieveling
Terwijl ze werkte voor een groot huwelijksbureau genaamd Cupid Corporation, streefde Cupido, de godin van de liefde, ernaar om de beste bruidsadviseur te worden. Ze kreeg vijf hopeloze cliënten toegewezen, bekend als de Parasite 5! Zelfs nadat ze hen door nepdates, matchmaking-seminars en de realityshow 'Parasite House' hadden geleid, zegden ze alle vijf abrupt hun lidmaatschap op!

Toch bracht hun vertrek al hun persoonlijke uitdagingen naar de oppervlakte. Terwijl ze deze problemen met hen confronteerde, overwon ze veel onverwachte obstakels... En ze werd verliefd op 'hem'.

Dit is het voortdurende liefdesverhaal van de godin van de liefde, Cupido, die liefde uit de eerste hand ervaart. Het is het verhaal van wanneer ze "alleen" voor hem een ​​godin wordt.

Het huwelijk was niet het einddoel, maar het begin van een nieuw hoofdstuk. Of ze nu gaan daten of trouwen, het enige dat hen te wachten staat is een reeks onverwachte uitdagingen!

Er is een mysterieus nieuw wezen verschenen in Los York! Zou het een goddelijke boodschap kunnen zijn of een bewijs van een onbekende beschaving?
Een liefdesverhaal dat zo lieflijk is dat je hart ervan smelt! De wervelwind van gevoelens die de wereld stormenderhand verovert, is nog lang niet voorbij!
Een vertederend, vrolijk en chaotisch verhaal dat rijker en opwindender is dan ooit! Deze romance met een voormalige godin is zo zoet en kruidig ​​dat je tanden er pijn van doen en je ziel in vuur en vlam staat!

En op de route van Merenice Levin zijn haar dagen als Cupido nog lang niet voorbij! Een romantisch en komisch verhaal in de wereld van matchmaking staat op het punt zich te ontvouwen!

Cupid Parasite / Cupid Parasite: Sweet and Spicy Darling [Dual Pack voor dag één editie] bevat:
- Cupid Parasite – Day One Edition bestaande uit:
- Cupid Parasite game
- Reversable Sleeve
- 6 Trading Cards
- Sticker Sheet
- Double-Sided A2 Poster
- Collector’s Box

- Cupid Parasite: Sweet and Spicy Darling – Day One Edition bestaande uit:
- Cupid Parasite: Sweet and Spicy Darling game
- Reversable Sleeve
- "Arrow" pin
- Acryl Stand
- Double-Sided A2 Poster
- Collector’s Box
Toon meer Toon minder