Civilization VI (Code in a Box)

Platform: Nintendo SwitchType: Games Code in a BoxGenre: SimulatieLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: 2K Games

Civilization VI (Code in a Box)

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
  29,99 
14,99
Aanbieding!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 a 2 werkdagen
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Levertijd 1 a 2 werkdagen
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: Games Code in a BoxGenre: SimulatieLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: 2K Games

Omschrijving

Civilization is oorspronkelijk gemaakt door de legendarische gameontwerper Sid Meier en is een turn-based strategiespel waarin je probeert een imperium op te bouwen om de tand des tijds te doorstaan. Verken een nieuw land, onderzoekstechnologie, verover je vijanden en ga het tegen de bekendste leiders van de geschiedenis in, terwijl je probeert de grootste beschaving te bouwen die de wereld ooit heeft gekend.

En nu op Nintendo Switch, kan de zoektocht naar de overwinning in Civilization VI overal en altijd plaatsvinden.

Civilization VI voor Nintendo Switch bevat de nieuwste game-updates en -verbeteringen en vier stukjes extra content die vier nieuwe beschavingen, leiders en scenario's toevoegt:

- Vikings Scenario Pack
- Polen Civilization & Scenario Pack
- Australië Civilization & Scenario Pack
- Perzië en Macedonië Civilization & Scenario Pack


Speel op jouw manier
Het pad naar de overwinning is degene die je bepaalt. Word de meest wetenschappelijk geavanceerde beschaving, domineer door pure militaire macht, of word de belangrijkste bestemming voor de culturele kunsten.

De grootste leiders van de wereld
Speel als een van 24 verschillende leiders uit verschillende landen over de hele wereld en door de geschiedenis heen. Bouw een rijk van lucratieve handelsroutes met Cleopatra van Egypte, buig de militaire macht van je legioenen met Trajanus van Rome, of ontwikkel een krachtpatser van cultuur met Hojo Tokimune uit Japan. Elk van de leiders kan op elke gewenste manier gespeeld worden, met unieke vaardigheden, eenheden en infrastructuur in hun zoektocht naar de overwinning.

Uitbreidende emporia
Zie de wonderen van je rijk verspreid over de kaart. Vestig je in onbekende gebieden, verbeter je omgeving, bouw nieuwe districten op en zie je steden - en je beschaving - bloeien.

Onderzoek
Ontgrendel boosts die de voortgang van je beschaving door de geschiedenis versnellen. Om sneller vooruitgang te boeken, gebruikt u uw eenheden om actief te verkennen, uw omgeving te ontwikkelen en nieuwe culturen te ontdekken.

Dynamische diplomatie

Wisselwerkingen met andere beschavingen veranderen in de loop van het spel, van primitieve eerste interacties waarbij conflict een feit is van het leven, tot late spelallianties en onderhandelingen.

Opwindende en unieke scenario's
Civilization VI voor Nintendo Switch bevat vier speelbare scenario's, elk met een andere setting en stijl van gameplay geïnspireerd op de geschiedenis. Maak deel uit van de kolonisatie van Australië in 'Outback Tycoon', verdedig Polen tegen indringers in 'Jadwiga's Legacy', kies een Viking-leider om Europa te veroveren in 'Vikings, Raiders en Traders!', Of verover de bekende wereld in de 'Veroveringen' van Alexander. "

Coöperatieve en concurrenrende multiplayer
Maximaal 4 spelers kunnen samenwerken of strijden om suprematie via een draadloos LAN.
Toon meer Toon minder