Azure Striker Gunvolt 3 (Limited Run Games)

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Azure Striker Gunvolt 3 (Limited Run Games)

Platform: Nintendo Switch
Pre-Order
64,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release: 29-12-2023
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

In de nabije toekomst werd de mensheid wakker met een nieuwe kracht die bekend staat als 'Septima'. Mensen met deze macht werden bekend als 'adepten' en namen gestaag toe in aantal toen nieuwe adepten werden geboren. Een organisatie van deze adepten, 'Eden', probeerde hun suprematie over de wereld veilig te stellen, maar hun ambities eindigden in de handen van Gunvolt. Aan het einde van de talloze veldslagen merkte Gunvolt echter dat hij tegen zijn wil evolueerde naar een nieuwe macht voorbij Septimas.

Shadow Yakumo, een geheimzinnige zusterorganisatie van de Sumeragi Group, kreeg uiteindelijk lucht van de geboorte van deze macht van het volgende niveau. Shadow Yakumo beval vervolgens hun strijdpriesteres Kirin om het ontwaken van Gunvolt te stoppen door hem te verzegelen met haar Septima, Radiant Fetters.

"...Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor wat er gaat gebeuren."

- Het spannende dystopische verhaal in de nabije toekomst speelt zich af in realtime met "Story Mode+"!
- Bevredigend zwaardvechten ontmoet superkrachten met lichtsnelheid - Nieuwe ster Kirin is een vaardige met een mes, gericht op snel zwaardvechten en het gooien van betoverde talismannen om vijanden te verzwakken. Ze kan elke opening dichten en vijanden onmiddellijk vernietigen met haar krachtige "Arc Chain"-vaardigheid, de ultieme combinatie van mobiliteit met een bevredigende laatste slag
- Nieuwe nummers van "The Muse" Lumen verhitten de strijd - Zet een show op met je gameplay om "Kudos"-punten te verdienen en het virtuele popidool Lumen begint haar eigen optreden! Gunvolt's eigen "Muse" zal verschijnen en zingen voor Kirin en Gunvolt, hun vechtlust opwekken terwijl het podiumnummer wordt vervangen door een vocale popsong!
- De samenwerking van Kirin en Gunvolt creëert een nieuwe kracht - "Image Pulse" - Verzamel genoeg "Image Chips" om "Image Pulses" te creëren en vorm te geven aan Gunvolts herinneringen
Toon meer Toon minder