Autobahn Police Simulator 2

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: SimulatieLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: Aerosoft

Autobahn Police Simulator 2

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
39,99
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: SimulatieLeeftijd: 7 Jaar en ouderUitgever: Aerosoft

Omschrijving

Begin je carrière als politie agent op de snelste weg van Europa.

Voor het eerst in Autobahn politie Simulator 2 kun je de Charactor Creation gebruiken om het hoofd, lichaam en zelfs kleding van je eigen in-game personage naar wens aan te passen.

Je avontuur begint op het politiebureau waar jij en je collega's elkaar ontmoeten. In de loop van het spel kun je het station verder ontwikkelen en op deze manier toegang krijgen tot nieuwe kansen en missies.

Gevarieerde, willekeurig geselecteerde missies uitvoeren, E.G. achtervolgingen met hoge snelheden, zorgvuldige escorts of ongevalsbeveiliging en verkeerscontroles. Door deze operaties met succes te voltooien, sta je hoger in rang.

Om al deze operaties uit te voeren, bestaat jouw verzameling uit een radiopatrouillewagen en een civiele auto, evenals voor het eerst een politiebusje. Ze beschikken allemaal over een ledmatrix en realistische sirenesignalen die veranderen op basis van het type missie.

Stap voor stap kun je via de Tech Tree nieuwe upgrades voor het bureau, voertuigen, uitrusting en je vaardigheden ontgrendelen. Als hoogtepunt wacht er aan het einde van de Tech Tree een ​​politiehelikopter die je vanaf daar ondersteunt tijdens missies (passief) en tijdens het achtervolgen van daders.

Met zijn vele open-wereldfuncties biedt Autobahn Police Simulator 2 een gevarieerde gameplay op lange termijn die verder gaat dan alleen simulatie.
Toon meer Toon minder