Story of Seasons Friends of Mineral Town

Story of Seasons Friends of Mineral Town voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nl
Story of Seasons Friends of Mineral Town voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nl
Story of Seasons Friends of Mineral Town voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nl
Platform: Xbox One, Xbox Series S/X
Type: Games
Genre: RPG
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Marvelous

Pre-Order
€ 39,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
15-10-2021
Plaats in winkelwagen
 
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: Xbox One, Xbox Series S/X
Type: Games
Genre: RPG
Leeftijd: 12 Jaar en ouder
Uitgever: Marvelous

Omschrijving
De langverwachte terugkeer naar een van de meest geliefde inzendingen in de originele boerderij / levenssimulatie-franchise, in Japan bekend als Bokujo Monogatari, is ook de eerste hoofdtitel in de serie die wordt uitgebracht voor moderne consoles!

Oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo Game Boy Advance in 2003, STORY OF SEASONS: Friends of Mineral Town is een complete remake waarmee fans van series de charmante wereld van Mineral Town opnieuw kunnen bezoeken, terwijl het ook wordt voorgesteld aan een nieuwe generatie boeren. In deze vredige omgeving zullen spelers gewassen verbouwen, voor dieren zorgen en relaties opbouwen met dorpelingen.

Herontdek een van de meest geliefde games van STORY OF SEASONS: deze remake van de klassieke game behoudt de meeslepende gameplay, kleurrijke personages en de rustieke charme van de originele Game Boy Advance-release uit 2003. Met boterzachte HD-beelden en een hartverwarmende nieuwe voorstelling van de iconische locatie, zullen veteranen en nieuwkomers uit de serie snel worden verwelkomd door de zachte ritmes van Mineral Town.

Leef het eenvoudige leven in Mineral Town: Maak gebruik van de kracht van de natuur terwijl je de boerderij van je grootvader nieuw leven inblaast, gewassen verzorgt en vee houdt om je brood te verdienen. Met meer dan 20 soorten gewassen om te groeien en dieren variërend van alpaca's tot angorakonijntjes, is er geen dag hetzelfde als de seizoenencyclus en wachten er nieuwe vaardigheden op je.

Sluit vriendschappen met de stedelingen en win hun harten: Mineral Town staat vol met vriendelijke gezichten die je willen helpen je voeten te vinden in je nieuwe woonplaats. Maak kennis met de lokale bevolking en leer hun verhalen terwijl u door uw dagelijkse leven gaat, en misschien vindt u onderweg zelfs liefde!

Activiteiten in overvloed voor dagen weg van de boerderij: of het nu gaat om hoge paardenrennen, het vangen van een kampioensforel of het tonen van uw culinaire creativiteit, de drukke kalender vol festivals betekent dat er nooit een saaie dag is in Mineral Town. Als je op zoek bent naar een rustigere tijd, neem dan jezelf mee naar de plaatselijke warmwaterbron, duik diep in de mijnen of zoek de seizoensgeheimen van de stad op.
Toon meer Toon minder
Screenshots
Story of Seasons Friends of Mineral Town voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nlStory of Seasons Friends of Mineral Town voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nlStory of Seasons Friends of Mineral Town voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nlStory of Seasons Friends of Mineral Town voor de Xbox One preorder plaatsen op nedgame.nl
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99