Forspoken (Project Athia)

Forspoken (Project Athia) voor de PlayStation 5 preorder plaatsen op nedgame.nl
Forspoken (Project Athia) voor de PlayStation 5 preorder plaatsen op nedgame.nl
Forspoken (Project Athia) voor de PlayStation 5 preorder plaatsen op nedgame.nl
Platform: PlayStation 5
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Square Enix

Pre-Order
€ 74,99
Deze pre-order binnen NL gratis verzonden!
Release:
31-12-2022
Plaats in winkelwagen
 
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: PlayStation 5
Type: Games
Genre: Actie Avontuur
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Square Enix

Omschrijving
Let op: deze prijs is een indicatie, naarmate er meer bekend wordt over deze release kan de prijs worden aangepast. De officiële prijs is nog niet bekend, mocht de prijs zakken dan ontvangt u het verschil retour. Mocht de prijs stijgen dan kunt u het bedrag bijbetalen via uw account.

Forspoken (voorheen Project Athia - werktitel) is een actie-RPG waarin je de rol aanneemt van Frey Holland, een gewone jonge vrouw die haar magische vaardigheden moet gebruiken om te overleven in een fantastisch en gevaarlijk land genaamd Athia. Als Frey ga je op een spannend, buitenaards avontuur en sta je voor verraderlijke beproevingen om het mysterie achter het onbekende land Athia te ontrafelen en iets veel meer van binnenuit te laten ontwaken.

Frey staat centraal in Forspoken en we zijn verheugd om aan te kondigen dat acteur, Ella Balinska, het personage vertolkt. We waren op zoek naar iemand die het dynamische karakter van Frey overtuigend kon uitbeelden, en we wisten meteen dat Ella de perfecte persoon was om haar te spelen. Vanaf het begin begreep Ella de thema's en het concept van de game en kon ze dit kanaliseren in haar uitvoering om Frey's personage tot leven te brengen. Ella is niet alleen getalenteerd en past goed bij de rol van Frey, maar ze is ook buitengewoon gepassioneerd door Forspoken als haar eerste videogameproject.
Toon meer Toon minder
Screenshots
Forspoken (Project Athia) voor de PlayStation 5 preorder plaatsen op nedgame.nlForspoken (Project Athia) voor de PlayStation 5 preorder plaatsen op nedgame.nlForspoken (Project Athia) voor de PlayStation 5 preorder plaatsen op nedgame.nlForspoken (Project Athia) voor de PlayStation 5 preorder plaatsen op nedgame.nl
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99