Battlefield 5 (V) Deluxe Edition

Battlefield 5 (V) Deluxe Edition
Battlefield 5 (V) Deluxe EditionBattlefield 5 (V) Deluxe EditionBattlefield 5 (V) Deluxe EditionBattlefield 5 (V) Deluxe EditionBattlefield 5 (V) Deluxe Edition
Battlefield 5 (V) Deluxe EditionBattlefield 5 (V) Deluxe EditionBattlefield 5 (V) Deluxe EditionBattlefield 5 (V) Deluxe EditionBattlefield 5 (V) Deluxe Edition
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Shooter
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Electronic Arts

Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
Email alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

Klantbeoordeling 9,3/10 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
11 echte winkels
Platform: PlayStation 4
Type: Games
Genre: Shooter
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Electronic Arts

Omschrijving
Battlefield V Deluxe Edition*

Voor spelers die Battlefield V eerder en met meer outfits, accessoires en Special Assignments willen betreden, is er de Battlefield V Deluxe Edition. Een pre-order geeft je het bovenstaande, plus:

- Eerder toegang tot Battlefield V-basisspel: Dicteer als eerste het gevecht en speel het basisspel Battlefield V.
- Vijf sets paratroeper-outfits: Kies vijf van de acht Special Soldier Sets terwijl je speelt als de Britse Special Air Service of Duitse luchttroepen.
- Special Assignments: Ga aan de slag met Assignments die zijn geïnspireerd door de realistische aanvallen van de Britse Special Air Service op Duitse luchtbases of de verdediging van vliegvelden aan de Noord-Afrikaanse kust door de Duitse Fallschirmjäger-troepen, plus Starter Assignments waarop je je vaardigheden op het strijdveld op meer manieren kunt testen om beloningen te verdienen.
- 20 wekelijkse items met Airlift: Ontvang cruciale voorraden met 20 wekelijkse Airlifts, elk met één accessoire.

Stort je in het grootste conflict in de geschiedenis van de mensheid met Battlefield V en zie de serie terugkeren naar haar 'roots' in een ongekende weergave van de Tweede Wereldoorlog.

Speel grootschalige multiplayer met je squad in modes als het enorme Grand Operations en het cooperatieve Combined Arms, of wees getuige van menselijk drama tijdens een wereldwijde strijd in de singleplayer War Stories. Terwijl je vecht op epische, onverwachte locaties over de hele wereld geniet je van de meest uitgebreide en realistische Battlefield ooit.

Kenmerken:
- De Tweede Wereldoorlog zoals je die nog nooit hebt gezien: Verplaats de strijd naar onverwachte maar cruciale momenten van de oorlog, terwijl Battlefield terugkeert naar waar het allemaal is begonnen.
- Multiplayer met 64 spelers in de chaos van totale oorlog: Leid je gezelschap door grootschalige multiplayer met nieuwe ervaringen, zoals de enorme Grand Operations-modus. Speel klassieke modes als Conquest of vorm een squad met vrienden in het cooperatieve Combined Arms.
- De meest fysieke Battlefield ooit: Manoeuvreer over het slagveld met een nieuwe move set voor soldaten, versterkingen en mobiele vernietigingswapens.
- Speel onvertelde War Stories: Wees getuige van menselijk drama tijdens een wereldwijde strijd in de singleplayer War Stories. Ski Noorse bergen af terwijl je strijdt om controle over aanvoerlijnen voor nucleaire wapens, sluit je aan bij de frontlinie met de Franse koloniale troepen, of werk achter vijandelijke linies in Noord-Afrika met een groep buitenbeentjes die chaos moet zaaien.
- Tides of War: Begin aan een reis waar nieuwe contentdrops jou en je gezelschap continu naar talloze belangrijke locaties uit de Tweede Wereldoorlog voeren, alwaar nieuwe slagvelden en uitrustingen op je wachten.
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2020 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99