Atelier Ryza 2 Lost Legends & the Secret Fairy

Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Koei Tecmo

Atelier Ryza 2 Lost Legends & the Secret Fairy

Platform: PlayStation 4
Nieuw
  59,99 
44,-
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Op voorraad, verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 25,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: PlayStation 4Type: GamesGenre: RPGLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Koei Tecmo

Omschrijving

In Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy keert Ryza terug voor een geheel nieuw avontuur, dit keer drie jaar na haar heroïsche inspanningen in Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout.
Dit dynamische vervolg draait om Ryza's reis naar de koninklijke hoofdstad Ashra-am Baird en ze oude ruïnes verkent terwijl ze op zoek gaat naar de waarheid achter het mysterie van de verloren legendes. Onderweg zal ze in staat zijn om een ​​aantal nieuwe vaardigheden te leren om haar te helpen met succes de gevaren van haar omgeving te doorbreken, inclusief het vermogen om te zwemmen. Ryza's nieuwe zwemtechnieken helpen haar niet alleen aquatische materialen te ontdekken, maar ook de ingang van een onderwaterkerker.

Tijdens haar reis zal Ryza opnieuw worden vergezeld door haar vrolijke groep ondeugende vrienden. De eerste van deze oude metgezellen die bevestigd zijn voor Ryza 2 is Klaudia. Klaudia, de enige dochter van een koopmansfamilie, heeft in de koninklijke hoofdstad gewerkt, maar al die tijd denkend aan het avontuur dat ze drie jaar eerder met Ryza had beleefd. Klaudia heeft nog steeds het verlangen om een ​​opwindender leven te leiden, en nu vindt ze haar lot opnieuw verweven met Ryza terwijl ze zich hergroeperen in de koninklijke hoofdstad. Ook deze keer bij Ryza is een mysterieus wezen bekend als Fi. Het wezen spreekt niet, maar is zeer expressief en vol emotie, waardoor het snel een band krijgt met Ryza en haar helpt antwoorden te zoeken op de ware betekenis van de verloren legendes.
Toon meer Toon minder