• Op werkdagen voor 23:59 besteld direct verzonden
  • Vanaf 75,- gratis verzonden
  • Thuisbezorgd of afhalen op een PostNL afhaalpunt
  • Ruim 40.000 producten
HyperX Cloud Revolver S Gaming Headset (Gun Metal)
  

HyperX Cloud Revolver S Gaming Headset (Gun Metal)

HyperX Cloud Revolver S Gaming Headset (Gun Metal)
PC Gaming PC Gaming
HyperX Cloud Revolver S Gaming Headset (Gun Metal) HyperX Cloud Revolver S Gaming Headset (Gun Metal) Afbeelding kan afwijken
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
Email alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

Platform: PC Gaming, Nintendo Wii U, Playstation 4, Xbox One, Mobile, MAC
Type: Accessoires
Genre: Headsets
Uitgever: HyperX
Omschrijving
De HyperX Cloud Revolver S staat klaar voor actie met Plug N Play Virtual Dolby Surround 7.1-audio geen software vereist. Hoor alle voetstappen, explosies en geweerschoten met cinematografische helderheid! De zeven positiesimulatiespeakers zorgen namelijk voor een uiterst nauwkeurig geluid met afstand en diepte.

De geavanceerde digitale, signaalverwerkende USB-geluidskaart kan alles aan en biedt een consistente en hoogwaardige geluidskwaliteit, ongeacht op welk systeem je aan het gamen bent. Met de backlitknoppen op de opclipbare audioregeling kun je snel Dolby-audio activeren, dempen en microfoon- en speakerniveaus regelen. De nieuwe standen basboost, vlak en stemequalizer stellen je in staat tussen set-ups te wisselen die zijn afgestemd op games, streamen, muziek of films. De Revolver S biedt een ruimtelijk geluid van studiokwaliteit dat uitblinkt in FPS en open-omgevingsinstellingen, zodat je geluiden van verder weg nog nauwkeuriger kunt horen.

Het unieke design van de Revolver S-driver scheidt de lage, midden- en hoge tonen, en de gere-engineerde profielen produceren geluid waar zelfs audiofielen enthousiast over zijn. Serieuze gamers en streamers zullen het compacte signature HyperX memory foam van nog hogere kwaliteit en de nieuwe, bredere hoofdband, die de druk op het hoofd vermindert en gewicht gelijkmatig verdeelt, zeker waarderen. De Cloud Revolver S is Duits ontwerp en beschikt over een massief-stalen frame voor een lange levensduur en stabiliteit én is gebouwd om jarenlang akoestische perfectie te leveren.

HyperX Cloud Revolver S beschikt over next-gen directionele 50mm-drivers die parallel aan de oren zijn uitgelijnd voor nauwkeurige audio-uitvoer. Gesloten oorschelpen blokkeren geluid van buiten om je volledig onder te dompelen in de scherpe en heldere signature geluidskwaliteit en verbeterde bas van de Cloud Revolver S. De Revolver S-microfoon is gecertificeerd door TeamSpeak en Discord en brengt stemkwaliteit en achtergrondruisonderdrukking naar een hoger niveau met de USB-geluidskaart. De flexibele microfoon is eenvoudig aanpasbaar en compatibel met Skype, Ventrilo, Mumble en RaidCall. De microfoon kan ook gemakkelijk worden losgemaakt wanneer je wilt ontspannen met muziek.

De veelzijdige Plug N Play USB-geluidskaart pompt Dolby Surround 7.1-sound uit op pc, PS4, PS4 Pro en apparatuur met USB-audio-ondersteuning, en de 3,5mm (4-polige) plug is stereocompatibel met Xbox One*, Xbox One S*, Mac*, PC, PS4, PS4 Pro, mobiele apparatuur**en VR***.

Kenmerken:
- Plug N Play Dolby Surround 7.1-audiotechnologie.
- Geavanceerde USB-audioregeling met DSP-geluidskaart.
- Met het ruimtelijk geluid van studiokwaliteit kun je van nog verder weg horen.
- Signature HyperX memory foam van nog hogere kwaliteit biedt bekroond comfort.
- Nieuwe, bredere hoofdband verdeelt druk gelijkmatiger.
- Stalen frame biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid.
- Next-gen directionele 50mm-drivers pompen nauwkeurige en heldere audio uit.
- Digitaal verbeterde microfoon met ruisonderdrukking is gecertificeerd door TeamSpeak en Discord.
- USB Plug N Play Dolby Surround 7.1 compatibel met pc, PS4, PS4 Pro en apparatuur met USB-audio-ondersteuning, stereocompatibel met 3,5mm (4-polige) plug met Xbox One*, Xbox One S*, Mac*, pc, PS4, PS4 Pro, mobiele apparatuur**en VR***.

*Dolby Surround 7.1 en USB Sound Card niet ondersteund voor Xbox One en Xbox One S. Adapter die is vereist voor Xbox One-controllers zonder 3,5mm-poort. (Adapter apart verkocht.).
**Compatibel met apparatuur met CTIA-standaardconnectors.
***Compatibel met Virtual Reality-systemen met 3,5mm-poort.
Screenshots
ScreenshotScreenshotScreenshotScreenshotScreenshot
Reviews
Uw rating:
Uw mening:
Review plaatsen