Euro Truck Classic Collection

Euro Truck Classic Collection
Euro Truck Classic CollectionEuro Truck Classic CollectionEuro Truck Classic CollectionEuro Truck Classic CollectionEuro Truck Classic CollectionEuro Truck Classic Collection
Euro Truck Classic CollectionEuro Truck Classic CollectionEuro Truck Classic CollectionEuro Truck Classic CollectionEuro Truck Classic CollectionEuro Truck Classic Collection
Platform: PC Gaming
Type: Games
Genre: Simulatie
Leeftijd: 3 Jaar en ouder
Uitgever: Excalibur

Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
Email alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

Klantbeoordeling 9,3/10 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
11 echte winkels
Platform: PC Gaming
Type: Games
Genre: Simulatie
Leeftijd: 3 Jaar en ouder
Uitgever: Excalibur

Omschrijving
Deze eerste Classic-collectie bevat de meest up-to-date Euro Truck Simulator van het originele product en populaire Trucks and Trailers, zodat u uw grote truckvaardigheden zoals achteruitrijden in de praktijk kunt brengen.

Functies van Euro Truck Simulator:
Kies uw truck - er is een grote verscheidenheid voor elk budget! Maximaliseer uw bedrijfspotentieel door het beste te kiezen dat u zich kunt veroorloven. Deze werkelijk meeslepende omgeving stelt u in staat om rond de cabine te pannen en uw buitenspiegels te controleren, net alsof u echt achter het stuur zit! Elk van de vrachtwagens is gebaseerd op Europees ontwerp en heeft een zeer gedetailleerd 3D-interieur. Verzamel uw verdiensten bij aankomst in het depot, boetes voor verkeersovertredingen worden wel in mindering gebracht! Zorg ervoor dat u reparaties uitvoert en tankt indien nodig om uw truck rijklaar te houden, waarom niet upgraden of een nieuwe truck kopen als u het zich kunt veroorloven. Verspreid uw bedrijf in verschillende landen. Het vervoeren van gevaarlijke goederen loont goed, maar u moet ook uw rijbewijs halen. Alle vrachtwagens in Euro Truck Simulator zijn net zo mooi van binnen als van buiten, in elke cabine kunt u genieten van volledig werkende instrumenten, waaronder knipperlichten, waarschuwingslampjes voor temperatuur en laag brandstofverbruik, ruitenwissers, volledige set meters inclusief snelheidsmeters. Ervaar de uitdagingen van het leven als vrachtwagenchauffeur voor lange afstanden op het vasteland van Europa en Engeland. Grote verscheidenheid aan vrachtwagens om uw bedrijf te maximaliseren. Echt meeslepende omgeving met realistische cabines en 3D zeer gedetailleerde instrumentatie.

Bonus:
- Truck & Trailers stelt uw rijvaardigheid tot het uiterste op de proef met meer dan 50 individuele uitdagingen voor het rijden met vrachtwagens.

Truck & Trailers-functies:
- Gebruikt de hoogwaardige Euro Truck Simulator 2 grafische engine.
- Meer dan 50 uitdagingen, met prestaties en prijzen, garanderen dat je door wilt gaan met truckin'.
- Ongelooflijke 3D-graphics die prachtig gedetailleerde vrachtwagens en trailers tot leven brengen.
- Meerdere camerabeelden van een ingewikkelde 3D-wereld.
- Nauwkeurige fysica die verbluffend realisme biedt bij het hanteren van uw truck.

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2020 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99