Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

Collar X Malice
  

Collar X Malice

Collar X Malice
  
Nintendo Switch
Collar X Malice Collar X Malice
Nintendo Switch

Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Visual Novel
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Aksys Games

Nieuw
€ 44,99
Nieuw binnen!
Verwachte levertijd:
1 werkdag
Plaats in winkelwagen
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Platform: Nintendo Switch
Type: Games
Genre: Visual Novel
Leeftijd: 16 Jaar en ouder
Uitgever: Aksys Games

Omschrijving
Een gevaarlijke schaduworganisatie lanceert een campagne van angst en geweld in de stad Shinjuku, waardoor de samenleving op de rand van chaos wordt geduwd. Als een jonge politieagent, belast met het herstellen van de rust en vrede, wordt je het doel van een aanval.

Terwijl de situatie uit de hand loopt en de tijd tikt, lijken vijf mysterieuze vreemden je te helpen in je zoektocht naar de waarheid. Wie kun je vertrouwen? Zul je jezelf en de ziel van Shinjuku kunnen redden van de vergetelheid? In een stad die door kwaad is gebonden, ben jij de enige hoop op redding!

- Veel wegen naar de waarheid - Elementen van keuze en vertrouwen weven samen om een vertakkend verhaal te vormen dat leidt tot meerdere unieke eindes! Weeg je opties zorgvuldig af en volg je instincten in je zoektocht om de orde te herstellen in de stad!
- Stalked by Death, Bound by Malice - Zet je detective vaardigheden aan het werk! De mysterieuze en dodelijke kraag die om je nek zit, heeft de sleutel tot het oplossen van een groot aantal sinistere geheimen. Zal je de zaak op tijd ontrafelen?
- Mind Bending Narrative with Massive Amounts of Gameplay - Collar X Malice biedt intrigerende karakters, broeiende beelden en een aangrijpend verhaal vol mysterie om je terug te laten komen voor meer!
Trailer
Beelden in trailer kunnen afwijken
Screenshots
ScreenshotScreenshotScreenshotScreenshot