AOC Animal Crossing New Horizons: Happy Home Paradise DLC (extra content)

AOC Animal Crossing New Horizons: Happy Home Paradise DLC (extra content) voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nl
AOC Animal Crossing New Horizons: Happy Home Paradise DLC (extra content) voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nl
AOC Animal Crossing New Horizons: Happy Home Paradise DLC (extra content) voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nl
Platform: Nintendo Switch
Type: Games Digitaal
Genre: Simulatie
Leeftijd: 3 Jaar en ouder
Uitgever: Nintendo

Dit is een digitaal product.

Nieuw
€ 27,98
Dit artikel binnen NL gratis verzonden!
Levertijd:
direct digitaal
Plaats in winkelwagen
 
Afhalen

Dit product wordt direct digitaal geleverd. Afhalen is niet mogelijk.
Klantbeoordeling 4,7/5 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
10 echte winkels
Platform: Nintendo Switch
Type: Games Digitaal
Genre: Simulatie
Leeftijd: 3 Jaar en ouder
Uitgever: Nintendo

Dit is een digitaal product.

Omschrijving
Let op! De Animal Crossing New Horizons: Happy Home Paradise-uitbreiding is alleen samen met het basisspel Animal Crossing New Horizons te spelen.

Met deze game uitbreiding van Animal Crossing New Horizons krijg je toegang tot Happy Home Paradise. In deze uitbreiding gaan spelers aan de slag in het team van het resortplanbureau. Ze krijgen de mogelijkheid om voor personages vakantiehuizen te ontwerpen, zodat allerlei vakantiegangers kunnen genieten van een verblijf in een van jouw ontwerpen.

Werk samen met Lottie als lid van het resortplanbureauteam
Klanten met uiteenlopende wensen voor hun vakantiehuis komen naar een nieuw gebied dat bestaat uit allerlei kleine eilandjes. Daar bevindt zich ook het team van het resortplanbureau. Maak een praatje met je klanten, luister goed naar hun wensen voor hun vakantiehuis en laat hun dromen werkelijkheid worden!

Ontwerp de ideale vakantiehuizen
Nadat je hebt bepaald waar het vakantiehuis van een klant moet komen te staan, kun je het interieur gaan inrichten. Eerst moet je meubels plaatsen die de klant graag wil hebben. Naarmate je meer huizen ontwerpt, zul je ook meer ontwerptechnieken leren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van afscheidingsmuren en pilaren om de ruimte op te delen, het neerzetten van blokken, het toevoegen van sfeerverlichting en omgevingsgeluiden om de ambiance te versterken, en meer. Het thema van een vakantiehuis hangt af van de wensen van de klant, en reken er maar op dat er vele personages zullen zijn die van jouw expertise gebruik willen maken. Ook kun je de buitenruimte van het vakantiehuis versieren.

Herinrichten en huisgenoten in een vakantiehuis
Je krijgt gaandeweg steeds meer meubels tot je beschikking en je kunt steeds meer suggesties doen. Stel bijvoorbeeld voor om de vakantiehuizen van klanten die je al hebt geholpen, anders in te richten, of vraag zelfs of twee klanten het leuk zouden vinden om een vakantiehuis te delen als huisgenoten.

Ontwerp faciliteiten
Op het eiland waar Lotties team van het resortplanbureau is gesitueerd, bevinden zich diverse leegstaande gebouwen. Lottie wil dit eiland wat meer jeu geven en daar kun jij bij helpen. Ontwerp allerlei faciliteiten, zoals een school, een restaurant en een café.

Laat je inspireren door het Netwerk van Wonderlijke Woningen
Maak foto’s van de vakantiehuizen die jij hebt ontworpen en sla ze op in je catalogus, die je vervolgens kunt bekijken via de in-game app Netwerk voor Wonderlijke Woningen (NWW) op je NookPhone. Via deze app kun je de showroom openen om ontwerpen te bekijken van spelers van over de hele wereld die hun creaties online hebben gedeeld. Volg ontwerpers die je leuk vindt en gebruik hun werk als inspiratiebron voor je eigen creaties.

Gebruik amiibo om meer klanten uit te nodigen
Normaal gesproken is het je taak om zelf op zoek te gaan naar potentiële klanten die een vakantiehuis zouden willen hebben, maar… als je de huidige amiibo uit de Animal Crossing-serie gebruikt, kun je specifieke personages uitnodigen voor een gesprek over hun ideale vakantiehuis. Met amiibo kun je zelfs de vakantiehuisjes ontwerpen van drukke individuen als Isabelle en Timmy en Tommy!

Gebruik je vergaarde kennis ook op je eigen eiland
Technieken die je hebt geleerd tijdens je werkzaamheden voor het resortplanbureau, kun je ook op je eigen eiland toepassen. Misschien is dit de uitgelezen kans om je eigen huis eens flink op te knappen. En als je eilandbewoners souvenirchocolaatjes van het resortplanbureau geeft als cadeautje, kun je hun interesse wekken in wat de eilandengroep en de vakantiehuizen te bieden hebben. Wanneer je bent uitgegroeid tot een ervaren ontwerper, mag je uiteindelijk zelfs suggesties doen voor de inrichting van huizen van bewoners op je eigen eiland!
Toon meer Toon minder
Screenshots
AOC Animal Crossing New Horizons: Happy Home Paradise DLC (extra content) voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nlAOC Animal Crossing New Horizons: Happy Home Paradise DLC (extra content) voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nlAOC Animal Crossing New Horizons: Happy Home Paradise DLC (extra content) voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nlAOC Animal Crossing New Horizons: Happy Home Paradise DLC (extra content) voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nlAOC Animal Crossing New Horizons: Happy Home Paradise DLC (extra content) voor de Nintendo Switch kopen op nedgame.nl
Trailer

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2021 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99