Facebook Instagram
Onze winkels
Nieuwsbrief
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases, pre-orders en aanbiedingen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!
5 Nedgame facts

Grootste assortiment nieuw en tweedehands

Inruil van oude games in onze winkels

Altijd lage prijzen

Ervaren personeel

Afhalen mogelijk in een van onze winkels

Yu-Gi-Oh! TCG Rise of the Duelist Booster Pack
  

Yu-Gi-Oh! TCG Rise of the Duelist Booster Pack

Yu-Gi-Oh! TCG Rise of the Duelist Booster Pack
Merchandise Merchandise
Yu-Gi-Oh! TCG Rise of the Duelist Booster Pack Yu-Gi-Oh! TCG Rise of the Duelist Booster Pack
Merchandise

Platform: Merchandise
Type: Game Merchandise
Genre: Trading Cards
Uitgever: Konami

Pre-Order
€ 3,99
Reserveer en ontvang op release!
Release:
06-08-2020
Plaats in winkelwagen
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Platform: Merchandise
Type: Game Merchandise
Genre: Trading Cards
Uitgever: Konami

Omschrijving
Rise of the Duelist zal de dagen van de zomer op 7 augustus 2020 verdrijven!

Yugi's Gaia the Dragon Champion-strategie is geremasterd voor de moderne tijd! Klassieke kaarten zoals Gaia the Fierce Knight, Catapult Turtle en meer nemen nieuwe vormen aan in dienst van een nieuwe vorm van Gaia the Dragon Champion die een extra 2600 ATK op zichzelf stapelt elke keer dat het een gevecht wint en precies zoveel ATK kan uitgeven om elke kaart op het veld te vernietigen zonder te vechten!

Nieuwe nobele ridders komen uit de geschiedenispagina's! De "Infernoble Knights" zijn een snelle Synchro Summoning-strategie die door hun Equip-spreuken heen brandt voor onmiddellijke voordelen, ze vervolgens terug naar het veld brengt en de tegenstander uitdaagt om het monster waarmee ze uitgerust zijn te vernietigen. "Infernoble Knight" -monsters zijn ook "Noble Knight" -monsters, dus je kunt bestaande kaarten zoals Heritage of the Chalice gebruiken om je Deck nog sterker te maken! Vergeet Infernoble Knight - Renaud en Infernoble Knight - Roland van Toon Chaos - je hebt ze nodig als je je vuurkracht wilt maximaliseren.

Veel krachtige spel- en valkaarten! Ontketen een nieuwe "Verboden" Quick-Play-spreuk die de effecten van een hele veld aan monsters kan halveren en de ATK kan halveren, of een Normale spreuk waarmee je wraak kunt nemen op de ontwrichtende monstereffecten van je tegenstander door te kiezen uit de effecten van Pot of Greed , Change of Heart of The Forceful Sentry.

Een booster bevat 9 kaarten.