Starcraft 2 Jim Raynor PVC Diorama

Starcraft 2 Jim Raynor PVC Diorama
Starcraft 2 Jim Raynor PVC DioramaStarcraft 2 Jim Raynor PVC DioramaStarcraft 2 Jim Raynor PVC DioramaStarcraft 2 Jim Raynor PVC DioramaStarcraft 2 Jim Raynor PVC DioramaStarcraft 2 Jim Raynor PVC Diorama
Starcraft 2 Jim Raynor PVC DioramaStarcraft 2 Jim Raynor PVC DioramaStarcraft 2 Jim Raynor PVC DioramaStarcraft 2 Jim Raynor PVC DioramaStarcraft 2 Jim Raynor PVC DioramaStarcraft 2 Jim Raynor PVC Diorama
Pre-Order
€ 49,99
Reserveer en ontvang op release!
Release:
31-12-2020
Plaats in winkelwagen
 
Afhalen
Wilt u liever het product afhalen? Bekijk hier de winkelvoorraad.
Klantbeoordeling 9,3/10 op Trustpilot
Al ruim 20 jaar uw game specialist
11 echte winkels
Platform: Merchandise
Type: Game Merchandise
Genre: Figures en Statues
Uitgever: Beast Kingdom

Omschrijving
'StarCraft II', de baanbrekende real-time strategiespel gelanceerd en geproduceerd door Blizzard Entertainment is een verhaal over machtsgreep en de strijd tussen drie unieke en krachtige rassen: de Humanoid 'Terran', afkomstig van de aarde, de technologisch geavanceerde soort: ' Protoss 'en de supersoort van geassimileerde levensvormen:' Zerg '! Met profetieën, oorlogvoering en galactische overheersing in overvloed, is 'StarCraft II' misschien wel een van de meest populaire real-time strategiespellen aller tijden geworden!

Beast Kingdom viert zijn tiende verjaardag en werkt samen met Blizzard om de D-Stage te lanceren, 'Staging Your Dreams'-selectie van klassieke' Starcraft II'-personages: 'Jim Raynor' en Sarah Louise 'Kerrigan'. Figuren van een paar doorgewinterde krijgers die passen op het bureau van elke fan!

De menselijke 'Jim Raynor' vertegenwoordigt de aarde en is een voormalige Terran-maarschalk die rebel is geworden! Hij was een vindingrijk persoon en werd een van de hoofdpersonen in de Starcraft-saga. Zwaaiend met een CMC-pantserpak van het Marine Corps en zijn vertrouwde sluipschuttersgeweer, is Jim klaar voor de oorlog! De D-Stage 'Jim Raynor' heeft een door de strijd beschadigd ontwerp met een felle Jim die bovenop een verslagen Zerg staat, de ultieme krijger die op weg is naar een overwinning van je leven!

Het ontwerp van twee van de meest populaire personages uit de 'Starcraft II'-saga is nauwkeurig nagebootst met behulp van de beste gereedschapstechnieken. Met de verschillende kenmerken van niet alleen de personages zelf, maar ook de races waartoe ze behoren, is elke figuur 18 cm hoog, een perfecte weergave voor fans van de gameserie.
Dus zorg ervoor dat je het 10-jarig jubileum viert en reserveer deze twee door de strijd geharde personages, en sluit je aan bij hen in het galactische gevecht van je leven!

Gewicht: 250 gram
Pakket afmetingen: 16cm x 16cm x 22cm (LxBxH)

Nedgame Webstore


055-3660399

(ma t/m vr 09:00 - 17:00uur)
Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste releases,
pre-orders en aanbiedingen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Onze winkels


Volg ons op:

Instagram
© 1996 - 2020 Nedgame BV | Tel: 055 - 366 03 99