Devil May Cry 5: Nero ARTFX J PVC Statue
  

Devil May Cry 5: Nero ARTFX J PVC Statue

Devil May Cry 5: Nero ARTFX J PVC Statue
Merchandise Merchandise
Devil May Cry 5: Nero ARTFX J PVC Statue Devil May Cry 5: Nero ARTFX J PVC Statue Afbeelding kan afwijken
Merchandise

Platform: Merchandise
Type: Game Merchandise
Genre: Figures en Statues
Uitgever: Kotobukiya

Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht, klik hier om een alert in te stellen.
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
Email alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

Platform: Merchandise
Type: Game Merchandise
Genre: Figures en Statues
Uitgever: Kotobukiya

Omschrijving
Uit de nieuwste aflevering in de stijlvolle Devil May Cry-serie, Devil May Cry 5, voegt de jonge duiveljager Nero zich bij Kotobukiya's ARTFX J-lijn als een 1/8 schaalbeeld!

Het karakter van Nero is perfect vastgelegd en streeft naar zijn kenmerkende dubbelloops pistool 'Blue Rose', een provocerende blik op zijn gezicht. Het beeld is vakkundig gemaakt om elk realistisch detail te laten zien, van de metalen gespen op zijn outfit tot de gevouwen mouwen van zijn jas.

De kenmerkende wapens van Nero, Blue Rose en Red Queen worden ook getrouw nagebouwd! De details over het handvat en de verbrandingsmotor van Red Queen zien er net zo uit als in het spel, waardoor het gemakkelijk is voor te stellen dat Nero Exceed activeert en al zijn vijanden tot een kern brandt.

De 'Devil Breaker'-arm van Nero, een nieuwe toevoeging aan de franchise in de 5e aflevering, is ook te zien, vervaardigd met hetzelfde niveau van zorg en detail als de rest van het standbeeld.

Net als het spel, naast 'Gerbera', dat aan zijn arm is bevestigd, worden 'Overture' en 'Punch Line' ook getoond opknoping van Nero's taille. Hoewel de laatste twee bedekt zijn door zijn jas, zijn de Devil Breakers allemaal extreem gedetailleerd en nauwkeurig voor het spel, waardoor ze een must voor fans van Devil May Cry 5 zijn.

Een prachtig gedetailleerd stuk van top tot teen, voeg dit beeld vandaag aan je collectie toe om persoonlijk het vakmanschap te aanschouwen en toon hem naast het standbeeld van ARTFX J Dante om de wereld van Devil May Cry te herscheppen!

Gewicht: 700 gram
Pakketafmetingen : 23cm x 30cm x 30cm (LxBxH)
Screenshots
ScreenshotScreenshotScreenshotScreenshotScreenshot
Reviews
Uw rating:
Uw mening:
Review plaatsen