World Class Fussball/Soccer (losse cassette)

Platform: Atari LynxType: GamesGenre: SportUitgever: Atari

World Class Fussball/Soccer (losse cassette)

Platform: Atari Lynx
Gebruikt
7,-
Nog slechts 2 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.
  • Gemiddelde klantbeoordeling van 4,7/5 op Trustpilot
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 10 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 35,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Atari LynxType: GamesGenre: SportUitgever: Atari

Omschrijving

World Class Soccer biedt nationale teams van over de hele wereld, maar behalve de verschillende kleuren van de vlag en de uniforms, heeft de keuze van het team geen invloed op de gameplay. Elk team bestaat uit 11 spelers (één keeper en tien op het veld).

Net als in het echte voetbal is het doel de bal over het veld te krijgen en in het net van het andere team te schieten. Spelers mogen met de bal dribbelen met hun voeten en kunnen deze doorgeven aan teamgenoten. Verdedigende spelers kunnen proberen om de bal weg te trappen of te gaan voor een slide-tackle. Alle basiselementen van voetbal zijn in het spel, inclusief hoek- en doelpunttrappen, inworpen en fouten. Aan het einde van het spel wint het team met de meeste punten.

In het optiescherm kunnen spelers kiezen uit één van de drie CPU-moeilijkheidsgraden. Spelers kunnen ook de veldomstandigheden bepalen en de lengte van het spel instellen van 10 tot 90 minuten. Bovendien kunnen gebruikers ervoor kiezen om de CPU alles te laten kiezen, inclusief beide teams.
Toon meer Toon minder